Coach MarCom

Als Coach MarCom kan je mij inhuren voor ondersteuning op het vlak van Strategische Marketing en Communicatie. Mijn doel is dat het voor jou helder wordt wat jouw uniek maakt en wat jouw visie en missie is. Daarmee kan jij jouw product of dienst optimaal in de markt kan zetten. Dat doe ik door jou een creatief klankbord te bieden.

Mijn Missie

Er zijn zoveel mooie dromen in de wereld en veel mensen die ik ken willen graag vanuit hun passie of hobby werkzaam zijn. Het is mijn droom om anderen te helpen hun droom te verwezenlijken.

Oftewel heb jij een mooie droom, dan geef ik jou handen en voeten om die droom werkelijkheid te laten worden.

Mijn Werkwijze

Via gesprekken en mindboards zoomen we in op jouw doelgroep en wat jouw product of dienst zo speciaal maakt voor je doelgroep. Met als doel een optimale mix van communicatiemiddelen te creëren, waarmee jij jouw klanten bereikt.

Ik werk vanuit mijn huis in Enschede. Op verzoek kan ik  ook enkele dagdelen in-company werken.

Mijn Tarieven

Mijn tarief is afhankelijk van de dienst die je afneemt. Het eerste consult zie ik als een uitgebreid kennismakingsgesprek en dat is gratis. Heb je interesse, neem dan contact met mij op via het contactformulier.