Welkom bij Creaklankbord

De eerste stap is gezet.

regenboogNa de zomervakantie ben ik gestart met mijn adviesbureau. Creaklankbord is voor mij een manier om meer vorm te geven aan wat ik al een aantal jaren doe. Namelijk kennissen en vrienden ondersteunen op het gebied van marketing en communicatie.

Bij mijn laatste functie als marketingmedewerker bij Eigen-Wijze Reizen, een pittige baan, merkte ik dat de balans privé en werk niet meer klopte. Met Creaklankbord onderzoek ik de mogelijkheid om als zelfstandige ondernemer een goed belegde boterham te verdienen door mijn lievelingsvak uit te oefenen.

Mijn lievelingsvak is het oplossen van een marketing- of communicatie-vraagstuk. In kaart brengen welke projecten, producten of diensten er binnen jouw bedrijf zijn.  En deze stuk voor stuk bekijken op hun winstgevendheid en/of maatschappelijk nut. Ik werk graag samen met mensen die een duurzame visie op het leven hebben met respect voor mens en natuur.

Ben je nieuwsgierig, kijk dan eens rond op mijn website. Lijkt het jou prettig om met mij samen te werken, maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hartelijke groet, Marieke Annink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.