TaiChiDans

Hoezo TaiChiDans?

TaiChiDans is een workshop die gegeven wordt door Marieke Annink-Bouma. Deze workshop heeft zij ontwikkeld voor iedereen die meer in hun lijf wil zijn en minder in hun hoofd.

Vaak is het leven van en ondernemer zo hectisch dat het belangrijk is om rustpunten in te bouwen. Mediateren of yoga op een matje is een methode om rust te vinden, net als wandelen in de natuur. TaiChi is een meditatievorm in beweging, die je rust, harmonie en innerlijke veerkracht biedt.

Bij de workshop TaiChiDans wordt TaiChiChoice gecombineerd met zitmeditatie en dans. Het effect van deze workshop zal zijn dat jij je energieker voelt en dat je steeds vaker vanuit jouw centrum/intuïtie beslissingen zult nemen.

In deze workshop krijg je de gelegenheid om te trainen in het vinden van meer balans in de hectiek van het dagelijkse leven als ondernemer.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan op de website www.taichidans.nu. Daar vind je alle informatie over TaiChiDans, waaronder workshop data en diverse blogs over TaiChi en Dans.